Grondverzet

De uitvoering van grondwerk is een vak apart. Het vormt vaak de basis van een project en vraagt om specifieke kennis en materieel. Na het opbreken van de eventueel aanwezige verhardingen, begroeiingen en bebouwingen start elk project met de uitvoering van grondwerk.

Grondwerk op de juiste manier uitvoeren is een specialisme dat we de afgelopen jaren eigen hebben gemaakt. Door de ontwikkelde kennis kan onze onderneming werkzaamheden zo efficiënt en effectief mogelijk uitvoeren zonder kwaliteitsverlies. Daarnaast hebben we ook oog overlastbeperking, co2 en totaal kostenplaatje.

In het verleden hebben we vaak in opdracht van bouwkundige collega’s het complete grondwerk van bouwputten en infra rondom nieuwe woningen, bedrijfspanden en instanties verzorgd. Door een dalende vraag op de huizenmarkt werd het animo voor dergelijke projecten echter minder en hebben we ervoor gekozen het roer om te gooien door te focussen op overheidsprojecten.

Dit heeft als gevolg dat ons bedrijf momenteel andere soorten grondverzet uitvoert. Voorbeelden hiervan zijn natuurbouw en railinfra, maar ook binnenstedelijke rioolprojecten. Hoe groot de uitdaging ook is, wij pakken hem aan.

Projecten grondverzet

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en/of advies op maat. Wij helpen u graag verder!