Railinfra

Het uitvoeren van railinfra werkzaamheden behoort tot onze kernactiviteiten. Ons bedrijf beschikt over de benodigde certificeringen welke het mogelijk maken dat een diversietijd aan spoorwerkzaamheden kan worden uitgevoerd.

Bovendien zijn alle werknemers en onderaannemers in het bezit van het certificaat Basisveiligheid en het certificaat Veilig werken aan het spoor. Doordat onze onderneming in het bezit is van dit certificaat en jarenlange ervaring heeft met projecten langs de spoorwegen door heel Nederland, worden wij dagelijks benaderd en ingeschakeld door diverse hoofdaannemers.

Wij beschikken zelf over eigen krollen, lorrybakken, padschuiven e.d. Deze zetten wij in bij het realiseren van ballastwerken, bouwen van overwegen (Strail), schouwpaden, drainage en spoorrenovatie. Maar ook voor perronrenovatie zijn wij een gerenommeerde partij en kunnen wij u als opdrachtgever ontzorgen. Onze werknemers en materieel zijn 24/7 inzetbaar voor de meest uiteenlopende spoorwerkzaamheden zodat alles loopt als een trein.

De werkzaamheden aan de spoorwegen worden vaak in zogenaamde buitendienststellingen (nacht en/of weekenden) uitgevoerd om overlast voor de treinreizigers te beperken. Wij hebben uitvoerders die zich dagelijks bezighouden met de voorbereidingen, opnames en de uitvoering van deze projecten.

Projecten railinfra

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en/of advies op maat. Wij helpen u graag verder!