Sloopwerk

Van het inpandig strippen van woningen of gebouwen tot het geheel slopen van bouwwerken en terreinen, wij doen het. Door aangescherpte milieu- en veiligheidseisen is slopen vandaag de dag een kwestie van selectief demonteren en scheiden van afvalstromen waarbij zoveel mogelijk vrijkomende materialen worden gerecycled. Dit draagt bij aan een duurzamere samenleving.

Aangezien iedere omgeving en elk werkterrein anders is, beschikken we over modern materieel waarmee wij in staat zijn de sloopwerkzaamheden veilig, schoon , snel en tegen een eerlijke prijs uit te voeren. Daarnaast kunnen we met onze vaste partners de eventueel voorkomende asbesthoudende materialen verwijderen.

Ons bedrijf streeft naar een maximaal hergebruik van materialen met als doel de milieubelasting te reduceren. De grootste afvalstromen, zoals beton- en metselpuin, proberen we zo vaak mogelijk op de locatie te laten om het puingranulaat te kunnen hergebruiken. De overige vrijkomende afvalstoffen worden getransporteerd naar erkende verwerkers binnen de regio.

Een moeilijk project schrikt ons niet af… Dit noemen wij een uitdaging.

Projecten sloopwerk

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en/of advies op maat. Wij helpen u graag verder!