Transport

Transport over de weg was altijd een van de goedkoopste methode van transport. Dit is echter aan het veranderen door de drukte op de wegen. Daarom maakt Jan van den Boomen B.V. regelmatig gebruik van vaarwegen om de benodigde grondstoffen zo dicht mogelijk bij projecten aan te leveren.

Onze grootste transportopdrachten komen voornamelijk uit de Grond-, Weg- en Waterbouwsector en bestaan uit de levering van zand, grind, menggranulaten en diverse andere grondstoffen. Naast de levering van bouwstoffen kunt u bij ons terecht voor het huren van kiepauto’s (6×4, 6×6, 8×6 en zelfs 10×8) en tractoren met kiepkarren, variërend in grote van 14, 19 tot maximaal 25 kubieke meter.

Ook heeft ons bedrijf een aantal vrachtwagens uitgerust met een kraaninrichting welke zelfstandig kunnen laden en lossen.

Bovendien bestaat de mogelijkheid tot het vervoeren van groot materieel zoals bouwmaterialen, bomen en nog vele andere zaken door middel van dieplader transport.

Naast het algemene transport bieden wij containerservices voor zowel particulieren als bedrijven.

Projecten transport

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en/of advies op maat. Wij helpen u graag verder!