skip to Main Content

Geschiedenis

In 1961 is Thom van den Boomen begonnen met het ophalen van lege melkbussen bij diverse boerenbedrijven in de regio. Hierna volgde kleinschalig loonwerk, wat uiteindelijk is uitgegroeid tot uitvoering van grondwerkzaamheden. Hier ligt dan ook de roots van onze organisatie.

Jan van den Boomen is op 16-jarige leeftijd gestart met werken als machinist bij zijn vader. Hij is een aantal jaar in dienst geweest bij het bedrijf, en na het overlijden van Thom heeft Jan de organisatie verder opgebouwd naar haar huidige status. In 2001 is de beslissing genomen om de focus te verleggen naar grondwerkzaamheden voor regionale bouwbedrijven en overheden.

Na veel ervaring te hebben opgedaan als onderaannemer is er in het jaar 2006 voor gekozen om hoofdzakelijk te gaan werken als hoofdaannemer in de grond-, weg- en waterbouw. Wij richten ons dan ook vooral op diverse overheden zoals gemeentes, waterschappen en woningcorporaties.

Naar aanleiding van het vijftigjarige bestaan heeft onze organisatie in 2011 een open dag georganiseerd, waarbij een kijkje in de keuken genomen kon worden door partners, klanten, familie en vrienden. Dit was dan ook een waar succes.

Back To Top