skip to Main Content

Grondwerk

Het uitvoeren van grondwerk ligt aan de basis van elk te verwezenlijken project binnen ons doelgebied. Na het opbreken van de eventueel aanwezige verhardingen, begroeiingen en bebouwingen start elk project met de uitvoering van grondwerk.

Grondwerk op de juiste manier uitvoeren is een specialisme dat we de afgelopen jaren eigen hebben gemaakt. Door de ontwikkelde kennis kan onze onderneming werkzaamheden zo snel en effectief mogelijk uitvoeren zonder kwaliteitsverlies.

In het verleden hebben we vaak in opdracht van bouwkundige collega’s het complete grondwerk van bouwputten en infra rondom nieuwe woningen, bedrijfspanden en instanties verzorgd. Door een dalende vraag op de huizenmarkt werd het animo voor dergelijke projecten echter minder en hebben we ervoor gekozen het roer om te gooien door te focussen op overheidsprojecten.

Dit heeft als gevolg dat ons bedrijf momenteel andere soorten grondverzet uitvoert. Voorbeelden hiervan zijn natuurbouw en railinfra, maar ook binnenstedelijke rioolprojecten.

Back To Top