skip to Main Content

Sloopwerk

Door aangescherpte milieu- en veiligheidseisen is slopen vandaag de dag een kwestie van voorzichtig en selectief demonteren. Wij hebben ons hier de afgelopen tien jaar in opdracht van diverse opdrachtgevers in bewezen.

Aangezien iedere omgeving en elk werkterrein anders is, beschikt ons bedrijf over een ruim assortiment, BMWT-gekeurd machinepark en over goed opgeleide werknemers. Door het ruime assortiment zijn we in staat diverse uiteenlopende sloopwerkzaamheden te verrichten zoals inpandig stripwerk en het slopen van woningen, bedrijfspanden en complete flatgebouwen.

Daarnaast zijn wij in staat om met onze vaste partners de eventueel voorkomende asbesthoudende materialen te verwijderen.

Ons bedrijf streeft naar een maximaal hergebruik van materialen met als doel de milieubelasting te reduceren. De grootste afvalstromen, zoals beton- en metselpuin, proberen we zo vaak mogelijk op de locatie te laten om het puingranulaat te kunnen hergebruiken. De overige vrijkomende afvalstoffen worden getransporteerd naar erkende verwerkers binnen de regio.

Een moeilijk project schrikt ons niet af… Dit noemen wij een uitdaging.

Back To Top