Bouw- en woonrijp maken

Bij het ontwikkelen van nieuwe woonwijken of bedrijventerreinen zijn wij die partner die samen met u voor een optimale invulling kan zorgen voor zowel de ondergrondse als bovengrondse infrastructuur. Hierbij besteden wij aandacht aan de functionele eisen maar ook zeker aan de wijze waarop het project wordt gerealiseerd. Tijdens de uitvoeringsperiode hechten wij veel waarde aan planning en communicatie met u als opdrachtgever en de belanghebbende van het project, dit alles met als doel een probleemloze realisatie te bewerkstelligen. 

Tijdens het bouw- en woonrijp maken worden de technische voorzieningen zoals hoofdriool en tijdelijke en definitieve wegen aangelegd. Deze zijn essentieel voor het goed functioneren van een woonwijk of bedrijventerrein. Een goed ontworpen en aangelegde openbare ruimte bepaalt in belangrijke mate de kwalitatieve beleving op zowel visueel als functioneel gebied. Ons werk vormt de ‘ruggengraat‘ van de locatie en fungeert als verbindende schakel tussen de veelal gedifferentieerde bebouwing.

Wij houden ons in de breedst mogelijke zin bezig met de inrichting van deze ruimten en de daadwerkelijke realisatie van dergelijke projecten. Opdrachten variëren van inrichting van gebakken straatklinkers, tot asfaltverharding. Bij ons kunt u voor terecht voor een compleet pakket.

Projecten Bouw-en woonrijp maken

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en/of advies op maat. Wij helpen u graag verder!