Rioolrenovatie en -reconstructie

Ons bedrijf biedt de mogelijkheid tot het leveren, aanbrengen en renoveren van rioleringen in alle soorten, diameters en materialen in verschillende situaties. Bovendien kunnen wij rioolstelsels dimensioneren en ontwerpen.

We zijn gespecialiseerd in het aanleggen en renoveren van riolering in drukke, binnenstedelijke gebieden. Deze werkzaamheden worden met de grootste zorg en optimale communicatie met omwonenden uitgevoerd.

Met relining van riolering heeft onze onderneming ook ervaring. Ons bedrijf werkt hiervoor met enkele vaste partners zodat wij u van een goed advies kunnen voorzien. Ook het aanleggen en dimensioneren van filtratiesystemen op maat kan worden uitgevoerd door Jan van den Boomen B.V. Belangrijk hierbij zijn de hoeveelheid infiltratie, de duurzaamheid en de kosten.

Het afkoppelen van bestaand riool op een nieuw aangebracht riool is sinds enige jaren een specialiteit die wij hebben ontwikkeld en waarvan opdrachtgevers zeer regelmatig gebruik maken.

Projecten Rioolrenovatie en -reconstructie

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en/of advies op maat. Wij helpen u graag verder!